Το Blue Star διαθέτει χώρο υποδοχής, ρεσεψιόν, μπαρ και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ενώ το φιλικό προσωπικό του είναι στη διάθεσή σας κάθε ώρα, ώστε να σας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Σκάλα Ερεσού.

Αυτό που κάνει το Blue Star να ξεχωρίζει είναι τα πολύ μεγάλα και άνετα δωμάτια που διαθέτει. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι τρίκλινα, τετράκλινα και πεντάκλινα, με δυνατότητα τοποθέτησης ενός έξτρα κρεβατιού σε κάθε ένα από αυτά. Επιπλέον, υπάρχει και ένα μικρότερο μονόκλινο δωμάτιο.

Τα studios αποτελούνται από έναν πολύ μεγάλο, ενιαίο χώρο, ο οποίος επικοινωνεί με την κουζίνα, ενώ τα διαμερίσματα αποτελούνται από δύο ξεχωριστούς χώρους και κουζίνα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μικρή κουζίνα για προετοιμασία γεύματος, καφετιέρα, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό, wi-fi, ιδιωτικό μπαλκόνι και ιδιωτικό μπάνιο.

Στο Blue Star και στη Σκάλα Ερεσού θα χαλαρώσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, θα απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, θα γευτείτε τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, το οποίο δημιουργείται με γνώμονα το σεβασμό προς τον πελάτη σε συνδυασμό με την απλότητα και τη φιλοξενία του προσωπικού μας.